POZOVITE NAS

Hidromasažni bazeni

Masažni bazeni su većih gabarita, kvalitetnije i snaznije masaže i poseduju sisteme za grejanje vode i filtraciju vode tako da se ne moraju prazniti posle svakog kupanja već voda ostaje u njima duži vremenski period.

Godine iskustva, prikupljenog znanja i tehnologije u proizvodnji hidromasažnih kada pretočene su u jedan sasvim novi proizvod prilično unapređenih performansi u odnosu na konvencionalni tip hidromasažnih kada.

Za razliku od klasičnih hidromasažnih kada, mini bazeni imaju dosta više mesta, veći broj kvalitetnijih mlaznica i drugačiju distribuciju vode. Međutim, najbitnija razlika je to što SPA mini bazeni poseduju snažne grejače i sistem za filtraciju vode koji obezbeđuju toplu i čistu vodu u svako doba dana. U Marconio Spa mini bazenima svako sedalno mesto ima različitu vrstu masaže, odnosno različite vrste i pozicije mlaznica. Osnovna podela Marconio Whirlpool SPA hidromasažnih bazena je prema nameni na javne i private masažne bazene.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media