POZOVITE NAS

Reference

Marconio Whirlpool SPA proizvodi su tokom zadnjih15 godina postali sinonim kvalitetne hidromasaže i luksuza, idealno se uklapajući u svaki prostor.

Naša kompanija se može pohvaliti da je prodala preko 6.000 hidromasažnih kada, preko 100 masažnih bazena, više stotina tuš kabina i opremila neke od najluksuznijih SPA centara u zemlji.

Naši klijenti su bili kako profesionalci, tako i fizička lica iz zemlje i inostranstva. I svi su oni imali jednu viziju kada su dolazili kod nas, a to je da dobiju KVALITETAN, DOBRO DIZAJNIRAN PROIZVOD SA VRHUNSKIM PERFORMANSAMA I POST PRODAJNU PODRSKU.

Upravo na to svi naši klijenti mogu racunati, i upravo zbog toga nam se vracaju.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media