POZOVITE NAS

Parno kupatilo

Parno kupatilo

Parno kupatilo u okviru vašeg doma na samo 2m2. Parna kupatila će osim mesta za relaksaciju služiti i kao tuš kabina za svakodnevnu upotrebu tako da dobijate praktičan proizvod, ekskluzivnog dizajna i namene za trenutke relaksacije i opuštanja. Generator pare sa direktnim izvodom za paru za nekoliko minuta postiže idealne parametre za parno kupatilo: temperaturu oko 45°C sa vlažnošću vazduha oko 98%.

Parno kupatilo u okviru vaše wellness zone u kupatilu ili nekoj drugoj prostoriji je trenutno potpuni svetski trend. Izmeštanje wellnessa iz profesionalnih SPA centara u vaš dom je nešto što nosi mnogobrojne prednosti za vas. Marconio parna kupatila izrađuju se po meri vašeg prostora, i sa izborom materijala po vašoj želji i nude do sada ne viđen dizajn i eleganciju u kojoj sva vaša čula sada mogu uživati. Takođe nudimo i uslugu pripreme instalacija koja uključuje vodovodne, kanalizacione i električarske radove, a zatim i samu izradu parnog kupatila.

Pored prefinjenog dizajna u ponudi su i različite opcije poput aroma terapije, zvezdanog neba, audio sistema, haloterapije.

Više o Marconio parnim kupatilima možete pročitati na našoj posebnoj web strani namenjenoj Wellness-u.

 

 

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media