POZOVITE NAS

Slane sobe i pećine

Slane sobe i pećine

Temperatura: 25-30°C
Okruženje: vlažnost 40-50%
Materijal: Blokovi Himalajske soli, so iz Mrtvog mora
Efekti: lečenje disajnih puteva, astme I bronhitisa, alergija i kožnih bolesti

Sa istorijskog stanovištva može se reći da se lekovitost slanih soba i slanih pećina već vekovima najčešće koristi za lečenje respiratornog sistema, astme i bronhitisa, alergija i lečenje kožnih bolesti.

Marconio wellness koristeći benefite koje donose slane sobe i slane pećine stvara estetski savršen prostor u okviru vašeg doma, wellness zone ili javnog SPA centra.

Tretman za odrasle traje 40 minuta, a za decu 20 minuta. Pomaže pri lečenju alergija, astme, bronhitisa, hroničnih infekcija, prehlada, kožnih problema kao i stresa. Jedan tretman u ‘slanoj pećini’ zamenjuje četiri dana boravka na moru.

Posebna novina u svetu wellnessa jesu slane sobe koje predstavljaju dizajnerski potpuno savršene prostorije sa efektima profesionalnih slanih soba i pećina. Zidovi i klupe mogu biti sa završnom obradom u mozaiku, pločicama sa integrisanim grejnim kablovima, a takođe klupe se mogu izrađivati od Abahi drveta ili furniranog medijapana. Jedan centralni zid napravljen je od blokova Himalajske soli sa skrivenim osvetljenjem što pruža neponovljivo vizuelno iskustvo.

Konvencionalne slane sobe i pećine izrađuju se nanošenjem soli iz Mrtvog mora, oblikovanjem ukrasa (stalaktita i stalagmita), a posebnom efektu takvog enterijere doprinosi skriveno osvetljenje. Takođe u bilo koji od ovih sadržaja mogu se instalirati opciono svetlosna terapija, muzički sistem ili TV sa DVD plejerom. Kao jako bitan sadržaj preporučuje se halogenerator uređaj koji stvara lekovitu mikroklimu raspršujući suvi slani aerosol prirodne kamene soli. Takve čestice prodiru duboko u vašu kožu i respiratorni sistem i benefiti su neuporedivo veći uz njegovo korišćenje.

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media