POZOVITE NAS

Kneipp klupe

Kneipp klupe

Temperatura: 37-40°C

Tople klupe kao i kneipp obično se postavljaju u relax zonama wellness centara i služe opuštanju tela i mišića. Anatomskog su oblika sa integrisanom grejnom mrežom ili bez nje, dok kod kneippa noge su u posudama sa toplom i hladnom vodom. Obično sa završnom obradom u mozaiku ili pločicama. Ova kombinacija toplo – hladno pospešuje cirkulaciju krvi, pomaže da se oslobodite glavobolje i sindroma hladnih stopala i ima pozitivne efekte na protok krvi u ekstremitetima što dovodi do veće izdržljivosti organizma.

Marconio kneipp staze nude poseban doživljaj kombinujući efekekte toplo – hladno sa crvenom i plavom bojom, ali i masažni sistem za stopala koji stimuliše krvne ćelije stopala i daje osećaj trajne lakoće. Marconio kneipp klupe zbog svojih karakteristika postale su nezaobilazni deo svakog ozbiljnijeg wellness centra.

Kneipp staze su napravljene po specifikaciji kupca, a Marconio identifikuje sve vaše želje i pretvara u stvarnost vaše ideje.

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media