POZOVITE NAS

Prelivni masažni bazeni

Prelivni masažni bazeni predviđeni su po svojim performansama za veći broju korisnika, pre svega u objektima javne namene. Bazen poseduje posebni “SPA-pack” na kome je smeštena sva tehnika poput masažnih pumpi, kompresora, grejača i filtera. Pored njega ili na mestu dostupnom za upravljanje i komandovanje bazenom nalazi se automatska kontrolna tabla preko koje se zadaju različiti parametri. Prelivni akrilni bazen ima sledeći tok vode kroz sistem: najpre kada uđe kupač višak vode se preliva preko prelivne rešetke odakle se skladišti u kompenzacionom sudu. Zatim ukoliko nekoliko ljudi izađe iz bazena nivo vode u bazenu opada, a senzor to indikuje i automatski voda iz kompenzacionog suda preko grejača I filtera dolazi do maksimuma, odnosno ivice bazena. To je ujedno I najveća razlika ako ih poredimo sa skimerskim masažnim bazenima.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media