POZOVITE NAS

Klizne tuš kabine

Klizne tuš kabine pogodne su za manje prostore ili prostore u kojima je klasično otvaranje vrata ograničeno nekim predmetom. Marconio klizne tuš kabine predstavljaju pravi estetski i funkcionalni iskorak u odnosu na klasične tuš kabine koje se mogu naći na našem tržištu. Upravo zbog toga jer su potpuno jednostavne i svedene na minimum okova, što im istovremeno pruža savršen estetski dizajn.

Kod ovakvih tuš kabina jednostavno nema šta da se pokvari jer imaju veoma jednostavan klizni sistem koji funkcioniše na sledeći način: klizna vrata imaju opterećenje u donjem delu na pod gde klizaju putem dva točkića, dok ih u gornjem delu vođica samo usmerava. Cela konstrukcija je izuzetno čvrsta i postojana, tako da je bezbednost na najviseem nivou.

Izrađuju se u 3 varijante: klizna tuš vrata za instalaciju između tri zida, pravougaona klizna tuš kabina za nešto veće prostore i klizna tuš kabina sa dvoja vrata i ulazom na ćošku.

Kod Marconio klizne tuš kabine izbegnuti su glavni problemi klasičnih kliznih kabina, a to su: plastični točkići lošeg kvaliteta, zvuk koji oni proizvode prilikom klizanja, opterećenje vrata na gornji profil i vremenom njegovo krivljenje i na kraju higijena koju je nemoguće održavati usled velikog broja profila i skrivenih točkića.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media