POZOVITE NAS

Paravani za kade

Harmonika tuš kabine izrađuju se u standardnim dimenzijama ili po merama vašeg prostora. Ovakav tip tuš kabina zbog načina otvaranja praktičan je za mala kupatila ograničena prostorom.

Paravani za kade izrađuju se po meri vaše kade i u skladu sa Vašim željama i potrebama.

Uz svaku Marconio Whirlpool SPA hidromasažnu kadu mozete naručiti i paravan za kadu koji ce sprečiti prskanje vode van kade i pomoći Vam pri održavanju samog kupatila.

Paravani za kade su veoma praktični i rade se u nekoliko varijanti: fiksni paravan za kadu, pomični paravan za kadu, paravni za kadu sa fiksnim segmentom i vratima (produženi paravan) i harmonika tuš paravan koji štedi prostor. Harmonika tuš paravan veoma je pogodan i u situaciji kada Vam eventualno smetaju pojedini kupatilski elementi ili česma na zidu jer svojim dimenzijama i načinom zatvaranja najbolje koristi prostor.

Svi Marconio paravani za kade po meri izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8mm sa hromiranim okovom i sve to po dimenziji vaše kade odnosno prostora.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media